Verksamheten

Vårt mål är att de arbeten vi utför ska ge nöjda och återkommande kunder. Låt oss bli din husleverantör av måleritjänster! Att vi är ett mindre företag gör att du får en personlig kontakt, vi vill veta vad du tycker. Det gör också att vi har snabba och okomplicerade beslutsvägar. Tester, prover och ändringar kan snabbt göras under pågående arbete.

Vi utför alla jobb inom måleri arbetet . Allt från stora nyproduktioner, nya hus, stambyten, hel renoveringar men även mindre jobb hemma hos folk.

Självklart tillhör vi bransch- och arbetsgivarorganisationen Måleriföretagen i Sverige, genom vilken vi håller oss uppdaterade med nya metoder och material i branschen. Vi lägger stor vikt vid att ha ett bra miljöarbete och en god kvalitetssäkring.

Vi vill skapa en personlig relation till våra kunder

Du ska alltid känna Dig nöjd med både vårt bemötande och det utförda arbetet. Vi vill också gärna höra vad Du tycker när vi är klara med uppdraget.

Vi känner vår bygd

Vi har funnits i Bålsta i över tjugo år och känner Mälardalen och våra kunder. Företaget sponsrar också det lokala föreningslivet.

Fasadmålning

Vi målar din fasad. Välj bara kulör så sätter vi igång och får jobbet gjort åt dig.

Interiörmålning

Vill du måla om rummen i ditt hem? Hör av dig till oss så ska vi sätta lite färg på din tillvaro.

Tapetsering

Behövs det nya tapeter hemma? Vi hjälper dig snabbt och enkelt att sätta upp nya tapeter.

Färgsättning

Tröttnat på färgerna hemma och vet inte hur du ska göra om? Låt oss hjälpa dig med färgsättningen.